Recenzie dulap depozitare jucarii Dinozauri U-Grow

Recenzie parinteasca a dulapului de depozitare jucarii Dinozauri U-Grow UMDU05-DN

Incepem prin a spune ca suntem parinti. Primul baietel a intrat in viata noastra cu un an in urma si usor, dar cu un curaj iesit din comun, ne-am intrat in rolul de parinte. Nu a fost usor. Incepem sa ne obisnuim cu noile responsabilitati.

Dupa un an si 2 luni, am intrat in faza jucariilor raspandite peste tot prin sufragerie. Acesta este locul desemnat distractiei si socializarii parinte – copil. A trebuit sa-l invatam pe micut ca exista un timp pentru joaca si unul pentru organizare.

Din fericire, am descoperit destul de rapid ca magazinele online sunt generoase cu parintii. Practic, daca ai bani, poti cumpara orice pentru noua viata parinteasca. Primim cu deosebita placere aceasta diversitate. Ea ne permite sa investim inteligent si sa gasim produse faine si utile pentru micut.

De ce am ales dulapul de depozitare jucarii Dinozauri U-Grow UMDU05?

Pentru jucarii, am decis cu sotia sa cumparam niste cutii de depozitate. Acestea avea roluri precise: de depozitate si acces la jucarii pentru bebe. Dupa aproape o ora de cautari si razgandiri, am ajuns la produsul despre care scriem azi. Si bine am facut!

Dulapul a venit rapid. Nu degeaba avem Genius! Ha! Dupa o saptamana, am zis ca se cuvine sa scriu o scurta recenzie. Incerc sa fiu cat mai clar si succint cu putinta. Pana la urma, subiectul este un dulap de depozitare.

Rolul lui principal: sa fie o gazda buna pentru multe jucarii.

Pana acum, se descurca de minune. De ce am ales tema cu dinozauri?

Stiti desenele Gigantozaurul? Acesta ruleaza pe Disney Romania. Eh, acesta pare a fi preferatul micului nostru „carturar”. Giganto este simpatic si cand copilul nu este atent, parca investesc in aventurile dinozaurilor. Primul semn ca o iau razna? Nu cred. Unele desene sunt chiar captivante si cu povesti cu talc. Altele, nu prea.

Asa ca am gasit dulapul cu dinozauri, care fie vorba intre noi, sunt tare simpatici. Arata fain si baietelul nostru pare sa fie atras de ei.

Totusi, revenim, scopul dulapului este unul extrem de clar: sa tina toate jucariile micutului. Are cateva. Recunoastem ca am primit multe jucarii, dar i-am cumparat si noi destul de multe. Am facut un top 5 jucarii pentru bebe, pe care merita sa-l consultati. Asa o sa gasiti cinci jucarii faine, extrem de utile in lupta cu lipsa de idei de activitati. Ele sunt utilizate cu drag de cel mic.

O chestie faina despre produs: poate fi asamblat foarte usor si in doar cateva minute. In pachet se afla si un set de instructiuni, care arata cum trebuie sa procedati. Ne-a ajutat. Am castigat timp.

Bebele dormea cand am inceput sa asamblez dulapul. Am terminat rapid si apoi, chiar am servit o cafea.

Care este structura acestui dulap? Acesta are 6 sertare structurate in felul urmator:

  • 1. Jos – cutia mare
  • 2. Mijloc – 2 cutii medii
  • 3. Sus – 3 cutiute

Parintii pot organiza dulapul iar cel mic il poate reorganiza cu manutele lui jucause. Ne place cum arata dulapul. Pictogramele cu dinozaurii sunt foarte finute si in acelasi timp pot capta atentia micutului, in special mai tarziu, cand o sa puna tot felul de intrebari. Abia asteptam! Ha-ha-ha!

O concluzie pe scurt

Adesea ne gandim la o casa in ordine si fara jucarii lasate peste tot. Totusi, aceasta realitate o sa ne intampine zi de zi cand micul nostru o sa creasca (speram!). Pana atunci, plantam samanta organizarii prin intermediul dulapului de depozitare.

Nu ne iese mereu insa am observat mici victorii. Bebelusul a inceput sa recunoasca dulapul drept locul unde se afla toate jucariile. Se duce la el si scaneaza compartimentele pentru a identifica jucaria perfecta. Trage de compartimentul selectat si apoi impinge la loc. Lucram la activitatea de strangere si aducere la loc a jucariilor.

Baietelul este inca mic. Dulapul rezista si credem ca este o investite foarte buna in casa. Se potriveste (intamplator) cu mobila din sufragerie si iese in evidenta intr-un mod placut. Credem ca dulapul reprezinta o investitie perfecta pentru nevoile familiei noastre.