Recenzie comoda crem Grunberg TB67 dormitor

Cum arata o mini comoda pentru dormitorul copilului?

Dupa multe zile de dezbateri aprige, am luat decizia impreuna cu sotia, sa schimbam comoda veche cu una noua. De ce? Nu o sa va placa raspunsul: mucegai. Stiu ca il urati! Si eu! Doamne cat ma chinui sa scap de el. In ultima vreme, chiar am reusit sa obtin rezultate bune, dar poate voi impartasi metodele anti-mucegai folosite, intr-o postare separata.

Btw: fosta comoda, fancy asa si aratoasa, a stat o ora la gunoi, pana ce a venit cineva si a ridicat-o. M-am bucurat. Stiam ca o sa prinda bine cuiva, mai ales daca persoana respectiva stie cum sa-i inlocuiasca partile afectate de mucegai. Eu sunt intr-o disputa teribila cu „mesteritul”, asa ca nu as stii de unde sa incep sa schimb o placa sau o bucata de lemn.

o comoda faina dormitor bebe

De ce am ales o comoda din material textil?

Am vrut sa scriu o recenzie scurta despre comoda Grunberg TB67. Ea se afla in camera copilului. Asadar, dupa o cautare de cateva minute pe eMAG.ro, am ales modelul despre care scriu acum.

Motivele care m-au determinat sa aleg aceasta comoda:

  • 1. Comoda nu se afla la nivelul podelei. Am vrut sa existe un spatiu prin care sa circule aerului. Picioarele sunt destul de inalte.
  • 2. Sertare aerisite. Tot ce punem in sertare respira. Nu mai avem sosete, manusi, jucarii sau caciulite puse intr-un spatiu inchis ermetic. No way! Lucrurile s-au schimbat cu aceste sertare din textil.
  • 3. Partea superioara este din lemn. Cateodata ai nevoie de un spatiu solid pe care sa pui pampersi sau produse de igiena personala, in special a copilului.
  • 4. Comoda este usoara. O iau si o pun oriunde doresc, fara sa-mi „rup” spatele. Nici nu va imaginati cat de greu mi-a fost sa duc fosta comoda la gunoi. Doamne! Zici ca am carat un munte.
  • 5. Sertarele usor de scos. Vroiam o comoda care sa o accesez rapid si fara batai de cap. Sertarele pot fi mutate dintr-un loc in altul.

Recenzie scurta comoda Grunberg TB67

A fost prima comoda din material textil pe care am comandat-o. Pana in prezent, suntem foarte multumiti de ea. Nu vorbeste mult si sta pe loc. Glumim. Intr-o nota serioasa, comoda s-a integrat cu usurinta in dormitor. Parca o avem de ani de zile in casa. Totusi, am o logica de parinte, in care utilitatea precede orice. Chiar si asa, mi se pare ca acest model arata chiar fain.

Ce dimensiuni are comoda?

Comoda are urmatoarele dimensiuni: 45 x 30 x 73 cm. O alta informatie de la producator ar fi ca acest model are suporti din metal (barele vizibile care tin sertarele). Blatul este puternic si tine destul de multe lucruri uzuale.

Nu poti pune un televizor mare, dar unul mic ar tine fara probleme. Mi-a placut ca asamblarea a durat doar cateva minute. Mama, care are peste 50 de ani, s-a descurcat fara probleme. Acest lucru spune mult despre dificultatea asamblarii. Din experienta mea cu mobila, ai nevoie de ceva dibacie pentru a depasi momentele stresante.

Scurta concluzie

Suntem multumiti de alegerea facuta. Desi in primele zile, baiatul nostru se juca cu sertarele, i-a trecut destul de repede. Am facut o investitie inteligenta. Comoda nu a fost mult si calitatea ei ne-a depasit asteptarile. Cred ca mai multi parinti o sa se bucure de calitatile deosebite ale comodei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.