Recenzie carte Testamentul lui Abraham de Igor Bergler

Ati citit Biblia pierduta? Sigur o sa doriti sa cititi si Testamentul lui Abraham!

Igor Bergler a reusit sa suprinda in cel mai placut mod posibil prin cartea sa Biblia pierduta. Avand aerul misterios si plin de actiune a cartilor lui Dan Brown, Biblia se ne-a introdus intr-o lume minunata, unde descoperim lucruri interesante despre istoria umanitatii (brutala si mereu schimbatoare). Goana dupa adevar ne tine mereu ancorati intr-o actiune, atent descrisa de autor.

Acesta din urma are un fler in arta povestiri greu de descris. Este o reala placere sa treci de la o pagina la alta si sa te lasi sedus de „dansul” viu al literelor. Pe masura ce citesti cartea, o sa intri intr-o lume fascinata, atent creionata pentru a te ajuta sa o termini in timp record.

testamentul lui Abraham igor bergler recenzie

O carte a carui publicitate facuta de marile librarii din intreaga tara, nu avea cum sa nu-ti atraga atentia. Intr-un mod sau altul, ai vazut chipul lui Abraham Lincoln pe o carte mare, cu 736 de pagini de bucurie literara. Daca majoritatea cartilor citite din biblioteca dumneavoastra cuprind mister, actiune, istorie si daca pe parcursul citirii lor va puneati o multime de intrebari, atunci Testamentul lui Abraham este o carte pe care nu trebuie sa o ratati. Sigur o sa va incante aceasta carte, publicata in anul 2017, de editura Litera, in care autorul Igor Bergler reuseste sa duca actiunea din Biblia pierduta la un alt nivel.

De ce ati putea citi Testamentul lui Abraham de Igor Bergler?

Cartea lui Igor Bergler te atrage vizual are o poveste interesanta, care incepe cu un scandal cu prostituate si un atentat la adresa vietii presedintelui Statelor Unite ale Americii. Sa nu uitam de o organizatie secreta cu o agenta ascunsa pentru omenire.

de ce merita sa cititi igor bergler

Charles Baker binecunoscutul profesor din cealalta carte a lui Bergler, Biblia pierduta, incearca sa descopere povestea binecunoscutului presedinte al Americii, mergand pe urmele asistentului sau de la universitate, ucis in mod neasteptat. Charles considera ca descoperirile sale i-au adus moartea atat lui cat si a prietenei sale.

Daca doriti sa optati pentru aceasta carte scrisa de Igor Bergler, atunci o sa aveti la indemana un roman politist, de aventuri, cu elemente istorice si momente intense. Nu o sa-ti pierzi interesul in cele 736 de pagini ale cartii. Autorul a reusit sa creeze o carte interesanta, pe care o puteti citi cu drag. In mod cert, Testamentul lui Abraham o sa ocupe un loc central in biblioteca voastra. De asemenea, datorita dimensiunii mai mari ai cartii, aceasta are nevoie de un spatiu suficient in biblioteca.

Povestea unui roman istoric, de aventuri si thriller… Va invitam la o lectura interesanta”

In incercarile sale de aflare a adevarului, profesorul apeleaza si la ajutorul tatalui sau dar aici afla si de importanta avuta de mama sa in pastrarea unor vechi secrete. Din pacate aceasta murise cand Charles era mic. Discutiile care au loc intre cei doi nu pot trece neobservate si vei afla multe momente interesante ale istoriei, pe care foarte probabil ca nu le stiai. Asa cum ne-a obisnuit autorul si in Biblia pierduta, Testamentul ne ofera posibilitatea de a descoperi lucruri interesante, intr-un mod placut.

Autorul este un povestitor desavarsit, care trece de la elemente mitologice, la momente istorice importante, descrise cu dibacia unui scrib egiptean. De la primele pagini simti cum devii un personaj pasager intr-un film, descris de litere atent alese. Ai la indemana o carte care te transpune dincolo de problemele de zi cu zi. O citesti si intri intr-o lume misterioasa, cu iz de andrenalina fluida, greu de reprodus vreodata in realitate (nici ca ar fi indicat). Istoria prinde o viata aparte in mainile acestui scriitor, ce surprinde prin arta descrierii si prin abilitatea extraordinara de a crea personaje interesante.

Pe langa acestea, nu vor trece neobservate detaliile vietii lui Abraham Lincon si principalul motiv pentru care isi schimba total parerea despre sclavie. Cum reuseste sa-si schimbe total convingerile pentru a lupta chiar pana la moarte pentru eliberarea sclavilor din America.

In paralel cu aceasta poveste, autorul ne prezinta si alte personaje alaturi de actiunile lor care au legatura cu incercarea lui Charles de a descoperi criminalul asistentului sau si pe langa aceasta, motivul pentru care a trebuit sa moara. Una dintre aceste povesti este foarte ciudata si poate mai putin crezuta, despre El Diablo cum este denumit de cei care au reusit sa supravetuiasca atacurilor sale, dar binenteles nu fara repercusiuni pentru mintea fiecaruia.

Cu siguranta cei care au citit Biblia pierduta vor citi cu deoasebita placere si Testamentul lui Abraham. Totusi, noi vom pasi pe epiderma blanda a subiectivitatii, notand un dinamism aparte al Testamentului, care ne-a placut foarte mult. Cei care doresc sa o achizitioneze pot face acest lucru online sau direct in librarii. Indiferent de locul achizitiei, un lucru este cert: o sa aveti in casa o carte speciala, plina de actiune, mister, istorie si suspans. Cartea este un thriller istoric desavarsit.

Pret pe carturesti.ro! 
Pret pe eMAG.ro! 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.