Casa este expresia personalității tale

Cine ai fost, cine ești și cine vrei să devii. Casa devine extensia ta!

Timpul clădește amintiri și promisiuni acasă. Așa că suntem surprinși să vedem un interes aparte al românilor de pretutindeni pentru crearea unor case de excepție. Spațiul în care locuiești și muncești trebuie să fie exact frumos și multifuncțional. A trecut vremea scopului unidirecțional: te duci acasă după lucru și cam atât. Românii vor mai mult de la casele lor.

Dacă în urmă cu 20 de ani, preocupările pentru designul casei erau destul de limitate, astăzi lucrurile s-au schimbat considerabil. Din ce în ce mai mulți oameni investesc sume importante în renovarea locuinței în care trăiesc.

Vor mai mult de la fiecare cameră, ceea ce este absolut normal. Din fericire, oricine are la dispoziție informații despre cum să amenajeze diferite camere ale casei sau apartamentului. Românii au o vorbă: “Bani să ai, că restul vine de la sine.” Așadar, cum le dai sens banilor și, evident, să ai parte de cele mai frumoase experiențe chiar acasă?

Crearea unor spații frumoase necesită timp și multă muncă. Cine are posibilitatea de a investi orele libere în proiecte de amenajări interioare și exterioare, va descoperi o lume infinită de opțiuni. Acestea reflectă apetitul românilor pentru expertiză, profesionalism și creativitate. Pe măsură ce te informezi, devine mult mai ușor să dai peste ideile potrivite proiectului tău.

De multe ori am pățit și noi acest lucru. Am fost nevoiți să schimbăm ceva în casă și am folosit internetul pentru a găsi cele mai faine soluții. Doamne! Câte surse de informații utile sunt pe internet. Poți da peste designeri experimentați, care împărtășesc din expertiza lor cu toți cei interesați de idei noi. Am descoperit mulți specialiști faini care au ales să fie darnici în mediul online.

cum gasesti firma de design interior
Photo credit: JIF Interiors

Proiectul tău poate lua forma unei realități incredibile, mai ales dacă ai alături designeri cu experiență și un istoric pozitiv.

Cum găsești un designer de interior bun? Cum îl selectezi din nenumăratele opțiuni disponibile pe piața românească? Wow! Câte firme de design activează în România. De altfel, mai nou, toți fac cursuri și cred că sunt designeri extraordinari, chiar dacă nici măcar nu au portofoliu sau au făcut o cameră la bunica. Uite așa, oamenii interesați de asemenea servicii dau peste prețuri mici și rezultate îndoielnice. Grijă în procesul de selecție!

Din fericire, nu-i cazul de generalizări. În România, există specialiști cu experiență în domeniu care pot oferi servicii ireproșabile de design interior. Cum îi găsești în zona ta? Cu răbdare și documentare pe cinste. Nu te grăbi. Unele firme pot avea un SEO bun și se clasează pe prima pagină a motorului de căutare Google, însă serviciile lasă de dorit. În acest sens, verifică cu atenție portofoliul firmei și testimonialele lăsate de clienți.

Să-ți dau un exemplu: noi am vrut să amenajăm apartamentul, deoarece îl cumpărasem de la o doamnă bătrână și era într-o anume stare, și am început să căutăm informații despre cum să arate o bucătărie, sufragerie, baie, hol și dormitor. Fiecare cameră este specială și necesită o personalizare pe măsură.

O sufragerie frumos aranjata
Photo credit: JIF Interiors

Am găsit mai multe detalii despre design interior decât credeam. Ce surpriză plăcută! Au fost atât de multe informații încât ne-am împărțit camerele așa cum doream.

Dacă intri în horă, atunci trebuie să asiguri că ai suficientă răbdare pentru a putea finaliza tot procesul. Internetul este darnic, dar și plin de informații inutile. Așa că ar fi bine să procedezi ca noi: pas cu pas și multă atenție.

În capitala României o să întâlnești mulți specialiști în design interior. Fiecare are un set de abilități, ce pot transforma spații simple în locuri funcționale și estetice. Cele două aspecte merg împreună, mai ales în cazul unui designer cu experiență.

Nu te grăbi. Caută informații detaliate despre fiecare firmă care ți-a atras atenția. Fă o listă cu avantaje și dezavantaje. Analizează cu atenție fiecare serviciu. Vezi raportul preț-calitate. Care este cel mai bun prestator de serviciu? Se încadrează în bugetul tău?

Noi am avut oportunitatea de a lucra cu JIF Interiors, o firmă binecunoscută de design interior în București. Aceasta asigură o gamă variată de servicii de design, project management, dar și creare mobilă la comandă. I-am descoperit ca fiind persoane deschise, profesioniste și atente la detalii. Doream să lucrăm cu persoane care să ne explice cum vor proceda în etapele definitorii ale procesului.

Practic, ai alături un partener cu experiență, care îți oferă toate serviciile necesare pentru crearea unei locuințe incredibile.

Photo credit: JIF Interiors

Așa cum probabil ai văzut deja, orașul București impresionează prin calitatea deosebită a serviciilor de design interior. În 2023 o să găsești tendințe de design interior pe care merită să le urmărești. Astfel, o să găsești un stil de design care să fie potrivit personalității tale.

JIF Interiors are un portofoliu impresionant de proiecte, finalizate cu succes și spre fericirea clienților. Aceștia din urmă au avut parte de rezultatele dorite și nu au întâmpinat întârzieri.

Firma JIF Interiors are specialiști cu experiență care sunt la curent cu cele mai noi tendințe în design interior. Printre cele mai interesante proiecte ale acestei firme se numără Tiny House, RN Nordului, RD Residence, AI Residence, Natural Beauty, Elegant Beauty și multe altele. Consultă și tu portofoliul firmei pentru a te convinge de calitatea serviciilor oferite! Ele vor reflecta profesionalismul și eficiența echipei JIF Interiors din București.

JIF Interiors Contact:

  • Telefon: 0720 333 741
  • Email: office@jifinteriors.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.